Overige diensten

Opstellen van schaderapporten

Water- of brandschade gehad? Walravens Parket is gespecialiseerd in het opstellen van schaderapporten waarin de staat van een vloer, de mogelijke herstelwerkzaamheden en bijbehorende kosten nauwkeurig in kaart worden gebracht. Hiermee hebben de verzekerde en de verzekeringsmaatschappij een vakkundig rapport in handen, waarmee geen enkel aspect over het hoofd wordt gezien. Voor het opstellen van het rapport worden uiteraard kosten in rekening gebracht, deze worden echter door uw verzekering vergoed. 

Vrijblijvende prijsopgaves

Denkt u aan het leggen van een houten vloer, weet u niet zeker welke bij u past en de ondervloer daarvoor geschikt is? Walravens Parket heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het leggen, onderhouden en bewerken van houten vloeren. Wij komen vrijblijvend kijken, geven passend advies en stellen bruikbare alternatieven voor. Met heldere antwoorden op al uw vragen maakt Walravens Parket een vrijblijvend plan van aanpak en prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Vochtmetingen e.d.

Wij beschikken over de juiste meetapparatuur voor het meten van het vochtgehalte van uw stucwerk cement dekvloer of houten vloer. Indien nodig kunnen wij een heater of bouwdroger verzorgen om het droogproces te versnellen.

Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier