Meister laminaat

Eén van de topmerken waar Walravens Parket mee werkt, is het merk Meister. Deze producent van parket en houten vloeren levert ook een geweldige kwaliteit laminaat.

Het merklaminaat van MEISTER is authentiek. Als u met uw vingers over de vloer strijkt, voelt u daadwerkelijk de houtstructuur. De houtporiën, opgevulde knoesten en scheuren voelen net als een echte houten vloer aan (zoals bijvoorbeeld parket). Verschillende dieptes en gradaties in de glans verlenen deze vloeren hun echte uiterlijk. Ook door dit kleine, maar daadwerkelijk voelbare detail onderscheidt het hoogwaardige MEISTER-laminaat zich van andere laminaatvloeren.

Bijna alle MEISTER laminaatvloeren beschikken over uitgebreide bescherming tegen vocht (“AquaSafe-systeem | AquaSafe-systeem +”). Hierdoor zijn de vloeren watervast en het beschermt de planken tegen binnendringend vocht. Het oppervlak van melaminehars is van nature absoluut waterdicht. Daarnaast beschikken de laminaatvloeren over een tegen uitzetten verbeterde dragerplaat die met het AquaSafe-systeem+ tot 24 uur bescherming biedt bij aanhoudende vochtigheid (of 4 uur bescherming in geval van AquaSafe-systeem). Hierdoor zijn laminaatvloeren van MEISTER ook uitermate geschikt voor plaatsing in de badkamer en vormen ze een mooi alternatief voor iedereen die niet van badkamertegels houdt! Vloeren zoals mooie eiken landhuisdelen zorgen namelijk ook in de badkamer voor een prachtig effect!

Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier