MEISTER Lindura

Duurzaam. Robuust. Praktisch. De Lindura vloer van het Duiste MEISTER combineert de warme uitstraling van echt hout met de duurzaamheid en stabiliteit van geavanceerde technologie. Lindura vloeren zijn vervaardigd met een speciale houtpoeder-mix die onder hoge druk en temperatuur wordt samengeperst. Hierdoor ontstaat een extreem hard oppervlak dat ongelooflijk goed bestand is tegen krassen en slijtage.

Bovendien behoudt de Lindura houten vloer haar authentieke houtstructuur en -look door die Wood-Powder-mix toplaag. Dat maakt de vloer niet alleen voor het oog aantrekkelijk maar ook zeer geschikt voor intensief gebruik in verschillende ruimtes. De verschillende afwerkingen en kleuropties bieden bovendien een ruime keuze, zodat de vloer perfect kan worden afgestemd op uw persoonlijke smaak en het interieur.

Een hoogwaardige vloer als de Lindura van Meister is bovendien een investering in comfort en levenskwaliteit. Een goede vloer draagt bij aan een warme en uitnodigende sfeer in uw huis en biedt tegelijkertijd duurzaamheid en gemak in het dagelijks leven. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige woonkamer, een stijlvolle slaapkamer of een functionele keuken, de Lindura houten vloer leent zich overal voor. Bij Walravens Parket adviseren wij u daar graag over.

Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier