Meister VZV vloer

De designvloer ‘Meisterdesign’ van producent Meister is een zogenaamde VZV vloer (vinylvloer-zonder-vinyl) en is het gezonde alternatief voor vinyl (soms ook “vinyl-designvloer”, “vinyl-laminaatvloer”, “klik-vinyl” of “laminaat-vinylvloer” genoemd). Deze vloer bevat geen kankerverwekkend pvc en kunstmatige weekmakers en beschikt daarom over het keurmerk De Blauwe Engel.

Het milieu- en gezondheidsaspect zijn maar twee van de vele voordelen van de MEISTER-vinylvloeren zonder vinyl. Omdat ze ook nog eens voetwarm en verend zijn, zijn ze ideaal voor de kinderkamer. Er komen geen schadelijke stoffen of geuren vrij, ze zijn lekker warm (ook zonder sokken aan de voeten), eenvoudig te reinigen en te onderhouden, en heel robuust: dat is voor de ouders net zo prettig als voor het kroost. Natuurlijk kunnen ook volwassenen genieten van designvloeren, bijvoorbeeld in de woonkamer, de hal of de slaapkamer. Sommige van deze vloeren zijn zelfs geschikt voor in de badkamer! Zelfs voor bedrijfsruimtes met normale belasting, zoals kantoren of wachtkamers, is deze productserie uitermate geschikt. Meer informatie over de vinylvloer zonder vinyl, waarom hij het zo goed doet zonder weekmakers, zijn verschillende opbouwvarianten en toepassingen vindt u hier.

Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier