Over ons

Walravens Parket is al 30 jaar de specialist in de regio Eindhoven als het gaat om houten vloeren. We leggen nieuwe vloeren, we renoveren bestaande vloeren en we geven graag deskundig advies bij schade. Na drie decennia vakmanschap zijn wij eigenlijk van alle markten thuis.  

Eigenaar Lesley Walravens (1972) heeft het vakmanschap geleerd van zijn vader, die in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw begon met het leggen van houten vloeren. Hij had klanten door heel Nederland. Lesley: “Houten vloeren waren in die periode nog vooral een luxeproduct. Mijn broers en ik hielpen hem tijdens schoolvakanties mee bij zijn werkzaamheden. We mochten zelfs mee naar leveranciers en we schonken een kopje koffie in voor klanten. Dat vertrouwen ging zelfs zo ver dat mijn oudere broers als tieners vloeren mochten verkopen. Vakantie vieren dat deden we niet, we vonden het veel te leuk om het vak te leren en verdienden een leuke zakcent bij. Dat was wel handig als we nieuwe sportschoenen wilde kopen.”

De liefde voor het vak is bij Lesley nooit weggeweest en hij heeft deze voorsprong handig ingezet om in 1995 als Walravens Parket zelfstandig verder te gaan. “Klanten mogen me altijd bellen: ik kom graag kijken, wil meedenken en alternatieven aandragen. Een offerte is bij mij altijd zeer gedetailleerd, waarbij ik geen enkel aspect in het proces over het hoofd wil zien. Daarbij werk ik met de beste materialen en het beste gereedschap. Zijn er nieuwe ontwikkelingen, dan verdiep ik me onmiddellijk in. Dat is de kwaliteit waar ik met Walravens Parket voor sta.”

Door de jaren heen heeft Lesley zich gespecialiseerd in het herstellen, renoveren en ‘aanhelen’ van bestaande houten vloeren. “Ik wil de vloer zien en uitgebreid beoordelen: wat is de staat van de vloer? Is er kleurverschil? Hoe zit het met de ondervloer? Lopen er leidingen? En na uitvoerig overleg breng ik een gedetailleerde offerte uit en licht ik alles graag toe. Een houten vloer in woonkamer of op je werkplek bepaalt mede het comfort en dat is een belangrijke beslissing.”

Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier