onze partners

Bona gecertificeerd vakman

Bona Gecertificeerde Vakmensen zijn speciaal geselecteerde professionals, die zijn opgeleid en gecertificeerd om ons complete Bona System toe te passen op je houten vloeren. Ze zijn niet in dienst van Bona, maar hebben de training bij Bona gevolgd en hebben een eigen certificaatnummer gekregen. Ze volgen regelmatig trainingen bij Bona om op de hoogte te blijven van de laatste productinnovaties. Walravens Parket is een van deze gecertificeerde bedrijven.

Bekijk hier de Bona brochure

Meister

MEISTER is het merk voor vloeren en vloerbedekkingen zoals parket en laminaat, alsmede PVC-vrije design-, kurk- en linoleumvloeren. Wij hebben voor Meister als leverancier gekozen omdat hun producten mooi, duurzaam en tijdloos zijn.

Meister is een duitse onderneming en garandeert dag in dag uit premium kwaliteit. Ze hebben meer dan 200 patenten en beschermde gebruiksmodellen. Ze handelen duurzaam op alle gebieden – zorgvuldige productselectie beschermt grondstoffen en klimaat.

Meister staat achter de vakhandel, de basis is een betrouwbare samenwerking met de vakhandel en met professionele montagebedrijven zoals Walravens. Ze garanderen eersteklas producten, een competent advies en deskundige montage.

Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier