Referenties

Walravens kon snel aan het werk en heeft met elke stap meegedacht in het proces. zij hebben goede opties aangedragen en wij vinden dat we deskundig advies hebben gekregen. Toen eenmaal de keuze gemaakt was hebben zij de vloer en plinten binnen een week kunnen plaatsen. Wij zijn uiterst tevreden! Goed contact, goede plaatsing en prettig bedrijf om in huis te hebben. Aanrader!
Mevr. van Hal, Weert
Walravens komt eerst kijken voordat zij een prijs doorgeeft. Tijdens het gesprek word goed uitgelegd wat de juiste behandelingen zijn. Walravens heeft geweldige vakmensen, die erg enthousiast zijn. Mede door hun vakkennis en enthousiasme hebben we voor hen gekozen.
Dhr. van Meersbergen, Boxtel
Walravens heeft echte vakmensen, heel enthousiast over hun vak, alle mogelijkheden worden door besproken. Ons budget was aan de krappe kant, maar we zijn heel tevreden met de gemaakte keuze om toch binnen budget te blijven. Walravens is vaak langs geweest, staaltjes bekijken, inloopmat bespreken, opmeten van de luchtvochtigheid, het is al met al een arbeidsintensief proces. Ook telefonisch veel contact en hij staat altijd voor je klaar. Het belangrijkste is het eindresultaat, dit is geweldig, van een witte stenen tegelvloer naar een gerookte houten vloer, elke dag genieten!
Dhr. Kroon, Best
Walravens hebben betrokken en flexibele vakmensen die de opties duidelijk en overzichtelijk bespreekt. Zij kunnen zich goed inleven en denken met je mee. We zijn ongelooflijk blij met het eindresultaat: een prachtige duurzame vloer die helemaal past binnen onze wensen. Top!
Dhr. Rodijk, Eindhoven
Onze vloer in de woonkamer was werkelijk niet meer om aan te zien, overal slijtageplekken. Walravens is eerst vrijblijvend komen kijken, en nam alle tijd om uitleg te geven over de mogelijkheden, heel prettig en deskundig. Eenmaal de keuze gemaakt was het plannen van de werkzaamheden nog een uitdaging, maar daarin was Walravens zeer flexibel en meedenkend. De klus is uiteindelijk begin augustus 2014 door hen uitgevoerd en nog dagelijks verbaas ik me erover hoe schitterend het eindresultaat is geworden, het lijkt wel een splinternieuwe vloer. Kortom, helemaal top!
, Eindhoven
Walravens is een zeer gedreven vakkundige parketteerbedrijf, die alle afspraken stipt en nauwkeurig nakomt. Zoals in de aankondiging aangegeven, schuurt hij inderdaad stofvrij en zonder de (niet verwijderde) plinten te beschadigen. Wij zijn zeer tevreden en zullen hem zeker bij onze vrienden en bekenden aanbevelen!
Mevr. Krekelberg, Eindhoven
Walravens hebben uitstekende en zeer enthousiaste vakmensen. Trots op hun werk wat zij leveren en  er doen er alles aan om het optimale resultaat te behalen. Bij ons heeft dat geresulteerd in een houten vloer die er weer schitterend uitziet en dat zorgt voor veel woonplezier.
Dhr. de Koning, Amsterdam
Samengevat een dikke 10!!! Uiteindelijk gaat het om het eindresultaat en daar zijn wij enorm tevreden over. Vanaf het eerste contact liet Walravens blijken liefde voor zijn vak te hebben. Heel duidelijk in de communicatie en uiteindelijk een offerte waarin stap voor stap beschreven werd hoe hij de klus zou gaan klaren. In de praktijk bleek dit ook helemaal uit te komen. Als u op zoek bent naar een parketteur dan zou voor mij de keus niet moeilijk zijn!
Dhr. Wielaert, Tilburg
Snel contact gemaakt voor laminaat leggen in het huisje, lekker informeel en flexibel. Werkzaamheden netjes uitgevoerd door Lesley, hij heeft alles supernet afgewerkt. Veel advies en tips gekregen. Bij mij was de onderliggende betonvloer nog te nat voor het leggen van laminaat - dus ook daarbij veel info en hulp gekregen om een geruïneerde vloer te voorkomen.
Laminaat leggen in huisje van 55m2
Waar vind je nog zo een betrouwbare vakman. Super tevreden met Lesley.
Dhr. Thoonen, Eindhoven ???
Voor onze Parketvloer 'schuren en in de hardwaxolie zetten'- aanvraag was Lesley de enige die geen bod uitbracht, maar eerst wilde komen kijken. Dat is natuurlijk heel logisch, we hebben hem laten komen en geheel vrijblijvend bracht hij een offerte uit. Hoewel hij een hogere prijs had dan de andere snapte we precies waarom. Vaker schuren 2 maal lakken dat is echt wel nodig! We snapte nu beter waarom meerdere keren schuren belangrijk is en waarom zo een klus geen dag kan duren. Ook gebruikt hij Osmo producten en geeft advies over allerlei zaken, hij heeft verstand van zijn werk. Toen hij eenmaal was begonnen en bleek dat er minder werk was met het drijven (spijkertjes inslaan die bovenkomen) heeft hij zelf aangegeven dat hij minder werk had gehad en die uren achteraf in korting gebracht. Waar vind je nog zo een betrouwbare vakman. Super tevreden met Lesley. Ik ben achteraf blij dat ik voor Walravens parket gekozen heb, in een woord geweldig resultaat mensen, je hoeft niet te twijfelen je kan gerust met deze man in zee gaan. Ik heb er zeker geen spijt van gezien hoe mijn parket vloer er nu uitziet.  
Dhr. Thoonen, Onbekend
In Geldrop schuren, v-groeven frezen en grenen vloer behandelen middels olie of iets dergelijks voor ongeveer 25m2. Hij heeft ons duidelijk gemaakt het verschil tussen grenen en eiken vloer; dat de uitkomsten anders kunnen uitvallen. Alvorens heeft hij een paar samples laten maken. Op basis van de samples hebben wij een keuze gemaakt. Ons vloer, het uiteindelijke resultaat is beter dan wat ik had verwacht. Ons ervaring met Lesley, in zijn geheel, is zeer goed. Hij is meedenkend, innovatief en realiseert wat hij belooft. Iets minder dan dat; als iets niet haalbaar is; dan geeft hij dat ook aan. Hij heeft ook onze plinten en overgangen geplaatst; wat ook naar wens is. Lesley is zeker een aanrader.
Dhr. Ucal
Via een gekregen offerte voor eiken visgraat parket kwamen we in contact met Walravens parket. Lesley kwam aan de telefoon vriendelijk en professioneel over en kon goed uitleggen wat voor behandelingen we het beste konden doen om de juiste look te krijgen voor het idee dat we hadden. Na een aantal mailberichten en telefoontjes is hij bij ons geweest om een voorbeeld te laten zien. Hij heeft goed advies gegeven over de verschillende lamel maten die mogelijk waren en de afwerking. We hebben gekozen voor gerookt, witte olie en hardwax olie. Hij heeft toen ook laten weten dat hij voor onze woning ook het laminaat voor boven kon laten bezorgen en leggen.
Dhr. van Gils
Walravens zijn duidelijk vakmensen. Met liefde voor het vak. Van tevoren langsgekomen om alles goed te bekijken en advies te geven. Hierbij geen haastwerk. Daarna alles uitgevoerd volgens afspraak met als resultaat een vloer die weer in oude glorie is hersteld. Ietsje duurder als de rest, maar hij is zeker dat verschil `zeker waard. Ik zou hem zeker een nieuwe klus toe vertrouwen en hem bij anderen aanraden. Naderhand kregen we nog een gratis verzorgingspakket en kaartjes voor een valkenierspark. Altijd leuk! Al met al erg tevreden en blij met mijn keuze voor hem. Afzender Rudi Vriends
Dhr. Vriends
We zijn nu 5 maanden verder en iedere morgen kijk ik naar mijn vloer. Wat is die mooi .!!! Walravens bedankt groeten van fam van den heuvel uit Mierlo.
Dhr. van den heuvel
Na een aantal vakmensen te hebben gesproken stak Walravens Parket er met kop en schouders boven uit. Via de mail en telefoon onderscheidde hij zich al op de manier van gedetailleerd informatie te geven. Vandaar dat we een enorm goed gevoel hadden bij Walravens omdat hij zijn plezier en ervaring in zijn werk naar ons toe goed wist over te brengen. Omdat het voor ons allemaal op korte termijn moest gebeuren heeft Lesley snel gehandeld. Al snel kwam hij met voorbeelden en stalen van laminaat vloeren en plinten. Hij heeft veel keuze in verschillende prijsklasse en kwaliteit. We hebben een goede keuze kunnen maken. Doordat Lesley nog heeft kunnen schuiven met andere vloeren heeft hij onze vloer snel kunnen leveren en leggen.
Mevr. Zaitouni
Walravens heeft onze vloer super mooi geschuurd en mat gelakt, Onze eiken vloer was heel erg glanzend en beschadigt! Er zaten vooral veel donkere loopplekken in en die zijn allemaal weg!! Ook zijn alle plinten heel mooi gezet en hij is onze afspraken goed nagekomen, de plinten boven heeft hij namelijk later na de stukadoors zijn werk nog mooi gezet! Lesley geeft ook heel goed advies met name welke lak het beste is. Onze vloer is weer als NIEUW!!!
Mevr. Treffers- Van Meijl
Ronduit uitstekend werk verricht! Denkt mee, is betrouwbaar, flexibel en secuur. Deze vakman moet u beslist vragen voor een vloer te egaliseren en te leggen. Voldoet aan alle verwachtingen!
Dhr. van Beek, Onbekend
Vorig jaar heeft Lesley Walravens een mooie multiplank vloer gelegd op de eerste verdieping van onze jaren 30 woning. We waren er zelf nog niet over uit wat we met de dorpels wilden. We hadden afgesproken dat wij hierover contact op zouden nemen met Lesley. Dit gebeurde door drukte pas een jaar later. Ondanks dat er een jaar tussen zat heeft Lesley dit goed opgepakt, met ons meegedacht en wederom mooi werk afgeleverd. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid en nakomen van afspraken. Zeker een aanrader!
Mevr. Timmermans
Walraven heeft met glans de opdracht binnengehaald met zijn enthousiasme over vloeren. Hij is een vakman die liever teveel communiceert en dat het dan helder is, dan dat hij te weinig communiceert en zijn klant vervolgens teleurgesteld is met het eindresultaat. Hij heeft naar tevredenheid onze afzelia parketvloer opgekalefaterd, door de band en bies te herstellen waar nodig, en om te leggen bij onze nieuwe ensuite. Verder heeft hij de vloer aangelengd bij de nieuwe open haard en vervolgens geschuurd en afgelakt. Hij is weer als nieuw! Hopelijk kleurt het nieuwe hout snel bij, maar Lesley was er helder in dat dat wel een paar maanden kan duren.
Mevr. Koens, onbekend
Walravens Parket heeft de parketvloer van ons recent gekochte jaren 50 woning opgeknapt. Athans, dat was mijn idee. Opgeknapt is voor het eindresultaat niet toereikend, de vloer is namelijk weer als nieuw. Dat er onder die 'lelijke' laklaag nog zo'n prachtige vloer tevoorschijn kwam was verbazingwekkend. Ik heb alle stappen van het proces kunnen zien en zag een echte vakman aan het werk. Passie voor het hout en de vloer. Op de plek van de oude schouw miste een stuk van het parket. Lesley heeft dat super opgelost door het stuk op zeer sierlijke wijze op de vullen met nieuwe planken. Het nieuwe geheel mag er zeker wezen. Een echte aanrader.

Leveren en leggen van traditioneel parket

Walravens heeft ons voor de opdracht zeer goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren en heeft goed meegedacht ten aanzien van kleur, afwerking en band en bies. Het parket is ongelofelijk strak gelegd, de jaren werkervaring stralen er vanaf. Daarnaast is Lesley zeer flexibel, als het moet werkt hij wat langer door om alles binnen de planning gereed te hebben. Wij zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat en zullen Lesley zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen. Bedankt!
Dhr. van den Boom
Ben zeer tevreden over walravens pakket. Echt een vakman weet precies waar hij over praat. Zal hem zeker aanraden bij iedereen. Miranda Heuvelmans.
Mevr. Staghouwer
Leuke, enthousiaste ondernemer. Hij heeft ons parket geschuurd en gelakt in een heel goede kwaliteit. Hij was heel flexibel en kon meteen beginnen. Wij zijn heel tevreden over product en service.
Mevr. Rittmann
Traditionele Parketteurs • Ambachtelijke Kwaliteit
Contactgegevens

Walravens Parket
Sint Gertrudislaan 24
5643 PD Eindhoven

06-45014343 – 040-8423952
info@walravens-parket.nl

KVK-nr. 51862352
BTW-nr. NL1430.01.565BO2

CBW erkend

Onze partners
Neem snel contact op:

Heeft u een vraag voor ons of wilt u graag meer informatie over onze vloeren of andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier